Iinverterek

Versenyképes a Growatt inverter?

A Growatt egy nagyon dinamikusan terjeszkedő inverter gyártó. A termék nagyon jó minőségű, és a magyar forgalmazó is rendkívül nagy szakmai tekintélynek örvend, segítőkész. Sokan azt hiszik hogy német gyártmány nem véletlenül.  A hazai forgalmazó az EU-SOLAR.   A termék Kínában készül.  A Growatt megalkotta a világ egyik legjobb inverter családját lakossági és a professzionális felhasználásra. Az Európai, Ausztrál és Amerikai vevők a egy éven belül elégedetten megtapasztalták a kiválóságát. Minőségben vetekszik a német gyártókkal. A németek saját hivatalos mérési eredményei szerint, ez az inverter kategóriájában lassan lekörözi a világot. Mindenből a legjobb fejlesztéseket rakták össze ebbe a készülékbe.

Mi a Growatt különlegessége?

Az hogy sokkal kisebb helyet igényel mint a versenytársak, és alacsonyabb feszültség elég ahhoz hogy működni kezdjen. Ha átgondoljuk hogy  mennyi többlet bevételt jelent számunkra hosszú távon, hogy a napelemeink egy órával hamarabb kezdenek áramot termelni reggel  és egy órával tovább termelnek este. Az átalakítás közben egészen alacsony a veszteség csupán 2 % ez azt jelenti, hogy az inverter 98%-os hatásfokkal üzemel. Vásárolhatunk a termékhez többféle kiegészítőt. Például egy asztali kijelzővel folyamatosan nyomon követhetjük a napelem rendszer termelési adatait,  vezeték nélküli kapcsolattal.

A garanciális feltételeik nagyon jók, csupán néhány tízezer forintért akár 5 évvel meg is hosszabbíthatjuk az eredeti gyári 5 éves garanciát de van olyan konstrukció ahol eleve 10 év jótállással adják.

A Growatt inverterek minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami elvárható a nemzetközi piacon, így az összes magyar áramszolgáltató azonnal elfogadja az engedélyeztetés során.
A lakossági piacra transzformátor nélküli inverterekkel léptek be,  kis méretű napelem rendszerekhez kifejezetten ajánlott a Growatt 1500 TL inverter mert alacsony feszültségen is bekapcsol ellentétben némelyik nagyobb gyártó termékeivel. Sajnos a versenytársak nem szívesen ismerik el hogy emberükre akadtak a Growatt fejlesztései kapcsán!

De ne hagyatkozzunk a pletykákra!

Nézzük meg kik azok a pénzügyi befektetők akik csak a legkiválóbb termékbe hajlandók a dollárjaikat beletenni.  A 2011 elején, a jól ismert befektető Sequoia Capital és a kockázati tőkebefektető óriás CHINA MERCHANTS GROUP strategiai befektetőként lépett fel a Growattnál, nagy mértékben  fokozva a vállalat nemzetközi tekintélyét.

A kedvező árak, megbízható teljesítmény, sok piacon gyors növekedést tett lehetővé a Growatt számára az egész világon. Legnagyobb megrendelőjük Ausztrália.

Egy részletes szakszerű letölthető pdf bemutató a Growatt hazai forgalmazójától: ITT

IDE  kattintva a forgalmazó teljes kínálatának adatait találjuk.  Itt  ki tudjuk keresni hogy a saját  áramszükségletünkre  adott számításainkhoz ajánlott inverter mit tud.

Nincs szükség több érvre. Engem meggyőzött! 🙂

Megosztom

Comment here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..