Finanszírozás

Napelem-Támogatás Magánszemélyeknek 0%-os Kamatozású Kölcsönnel

Napelemek tájolása

A MFB által kiadott pályázat, napelem-támogatás magánszemélyeknek 0%-os kamatozású kölcsönnel, lehetőséget nyújt  napelem rendszer lakóházunkra történő telepítésére. Ezt a lakhelyünkhöz legközelebb eső kijelölt bankfiókokban tudjuk intézni. Érdemes olyan megbízható, tőkeerős  kivitelező segítségét kérni, aki az összes dokumentáció elkészítésében segít.  Felméri a műszaki lehetőségeket, energetikust ajánl,  segítőkész jó ügyfélszolgálata van. Magyar jogszabályoknak megfelelően jótállást és szerelési garanciát vállal. Az ilyen kivitelező majdnem hogy  leveszi a vállunkról a papírmunka terhét, és igyekszik pörgetni a folyamatot.  Itt is érvényes, hogy vigyázzunk, nem mindig a legolcsóbb lesz a jó választás. Versenyeztessük meg a kivitelezőket.

Miért jó ha MOST telepítünk napelemes rendszert?     0% KAMAT | csak 10% ÖNERŐ szükséges hozzá!

A RENDSZER SAJÁT MAGÁT FIZETI VISSZA!

Lássuk  mennyi az annyi?

  • 10% önerő szükséges csupán (ha egy 1.85 MFt os rendszer kell nekünk, kb 200 EFt önerő kell, és az is részletekben )
  • 5 M Ft-ig nem kell jelzálog  ( Ha szeretnénk eladni a házat, nem lesz akadály a jelzálog, sőt értéknövelő a beruházás )
  • 18 hónap rendelkezésre tartás ( amikor elnyertük a támogatást, ennyi idő van hogy fel is használjuk)
  • 12 hónap türelmi idő (egy évig úgy termel a rendszerünk hogy nem kell megkezdeni a törlesztést ha nekünk az úgy jobb)
  • Nincs hitelköltség ( ha előtörlesztünk nem számolhatnak fel költséget)
  • Nincs hitelkamat (az a pénzt fizetjük vissza amit kaptunk)

Nagy örömmel veszik az emberek azt a lehetőséget, hogy állami támogatással szerelhetnek napelemet a házaikra. Végre nemcsak a vállalkozások kapnak állami támogatásokat, hanem  az egyszerű  dolgozó emberek is.

Elsőre kicsit soknak tűnik az adminisztráció, de van olyan megbízható kivitelező cég aki jórészt  még ezt a terhet is leveszi a vállukról.  Nagyon hasznos tanácsokat adnak, gondoskodnak róla hogy a műszaki és a pénzügyi feltételek mielőbb összeálljanak.

A legjobb az egészben, hogy ugyanakkora költséggel, mint amit jelenleg  minden hónapban villanyszámlára költ el egy család, abból  a havi pénzösszegből megoldható a kamatmentes kölcsön törlesztése, és még jelzálogot sem kell tenni a házra!

KÖLTSÉG – ÁTCSOPORTOSÍTÁS TÖRTÉNIK

Nincs többletteher,  a meglévő kiadásokat  kell átcsoportosítani! A havi kiadás ugyanannyi maradhat, mint eddig.

Egy viszont változik és ez komoly fegyvertény! A napelemes rendszer törlesztésére kifizetett összeg a saját tulajdonunkat növeli. Vagyis  nem csak megtérül ez a beruházás, hanem utána 30-40 évig ingyen áramot termel a családnak!

Ez jobb mint egy bankbetét.

Ha szeretné megnézni önnek működik e, számolja ki a IDE  kattintva!

 

 

Megosztom

Comments (1)

  1. Én is szeretnék egy ilyen napelemes rendszert kiszámolni magamnak. Ha csak pár százezer forintból fel lehet szereltetni, megéri felvenni a kamatmentes kölcsönt. Hogyan lehet?

Comment here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..